Tancul Bradley a primit șenile îmbunătățite

Eduard Pascu / 25 iul 2019 / 19:03

Legendarul tanc Bradley a trecut printr-un program de upgrade pentru șenile, suspensii și toată calea de rulare. Alte informații nu au fost făcute publice.

Postul public FOX 10, care a citat de ofițerul de testare de la Yuma Proving Ground, a transmis că un nou sistem de șenile este testat pe o platformă de luptă Bradley, care va permite ca tancurile Bradley să fie ridicate și coborâte în funcție de teren, cum ar fi suspensia unui autovehicul civil de teren.

"Acesta îi oferă posibilitatea de a stabili o înălțime variabilă", a declarat Sarah Hogan, ofițer de testare a sistemelor de luptă la Yuma Proving Grounds. "Viteze mai bune pe teren, vibrații mai scăzute și supraviețuire pentru echipaj." Ofițerul de testare YPG nu a oferit detalii suplimentare.

Potrivit informațiilor publice, noul sistem de transmisie poate fi suspensia hidraulică a lui Horstman, care utilizează gaz de azot cu înaltă presiune și un amortizor integrat pe bază de ulei, care sunt montate pe brațul transmisiei. Acest lucru reduce greutatea și spațiul în comparație cu alte soluții. Proiectat ca o soluție mai eficientă de Horstman Holdings Ltd. acest sistem de suspensii va oferi o amortizare mai bună, blocare și control al înălțimii.

(w670)

Sistemul pneumatic pentru vehicule de luptă a fost dezvoltat de Horstman la mijlocul anilor 1990, inițial pentru programele britanice Future Scout Cavalery System (FSCS) Tracer și pentru programele de luptă a armatei americane (FCS), pentru a elimina nevoia de bare de torsiune pentru a minimiza sau a elimina penetrarea căii de rulare.

Vezi și: Armata SUA testează noul model de tanc Abrams M1A2C

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy