Parteneriat între Korea Aerospace Industries și Elbit Systems pentru a dezvolta vehicule aeriene fără pilot de ultimă generație

Eduard Pascu |
Data publicării:
Drona Hermes 900  Sursa foto Elbit Systems
Drona Hermes 900 Sursa foto Elbit Systems

Korea Aerospace Industries și Elbit Systems vor coopera pentru dezvoltarea unei soluții UAS de ultimă generație pentru misiuni ISTAR (Intelligence, Surveillance, Target Acquisition, and Reconnaissance).

Korea Aerospace Industries Ltd. (KAI) și Elbit Systems Ltd. au semnat un Memorandum de Înțelegere (MOU) pentru extinderea cooperării în domeniul sistemelor de aeronave fără pilot (UAS), se arată într-un comunicat transmis către Defense Romania de compania Elbit.

Cooperarea va aborda potențiale programe UAS pentru Forțele de Apărare din Coreea, precum și alți clienți globali. Companiile vor coopera pentru dezvoltarea următoarei generații de soluții UAS pentru misiuni ISTAR (Intelligence, Surveillance, Target Acquisition, and Reconnaissance), având la bază experiența tehnică a ambelor companii în domeniul aeronavelor fără pilot.

Elbit Systems este un producător de sisteme UAS de top, cu un portofoliu de peste 10 platforme fără pilot, de la drone tactice până la UAS-uri MALE (Altitudine Medie, Autonomie Extinsă) de 1,5 tone.

Cu noile echipamente, drona Hermes 900 are capacitatea de a descoperi o amprentă termică de la peste 25 de kilometri. 

2. Sursa foto... (imagine-termica-drona-elbit_53007200.jpg)

Sursa foto: Elbit Systems

 

Sistemele UAS produse de Elbit Systems sunt în exploatare operativă de zeci de ani și au fost selectate de peste 30 de clienți diferiți de pe cinci continente, printre care Israel, Marea Britanie, Elveția, Canada, Franța, Brazilia, Chile și altele.

Korea Aerospace Industries ocupă un loc important în industria aerospațială națională coreeană, odată cu dezvoltarea cu succes a aeronavelor de antrenament KT-1 și T-50, a elicopterelor KUH-1 și LAH/LCH, a avionului de luptă KFX Fighter (proiect aflat în dezvoltare), precum și sateliți și vehicule de lansare spațială.

KAI este, de asemenea, un pionier în industria națională coreeană de sisteme UAS prin dezvoltarea unui UAS tactic pentru Forțele de Apărare Coreene.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel