Bluespace Technology a semnat cu compania Marshall un memorandum de înțelegere

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: BlueSpace Technology
Sursă foto: BlueSpace Technology

Producătorul român Bluespace Technology a semnat cu compania Marshall un memorandum de înțelegere la expoziția de tehnică militară și securitate BSDA - Black Sea Defence & Aerospace.

Producătorul român Bluespace Technology și Marshall au semnat un memorandum de înțelegere (MoU), prin care vor explora oportunități de parteneriat în ceea ce privește proiectarea, dezvoltarea și integrarea atât a capacităților de ecranare electromagnetică și TEMPEST.

Cele două companii intenționează să dezvolte rapid un prototip de soluție militară containerizată și să discute despre potențialul de a înființa o unitate de producție în România.

Acordul a fost semnat astăzi în cadrul expoziției Black Sea Defense & Aerospace, care are loc la București.

Memorandumul de înțelegere acoperă domenii în care capacitățile, produsele și serviciile celor două companii se completează reciproc, și în care focalizarea lor în domeniul apărării și de afaceri poate fi extinsă în comun pentru a oferi servicii end-to-end, respectiv soluții complete pentru clienții militari.

„Suntem încântați de această nouă relație cu Bluespace Techology. Ea vine în sprijinul valorilor noastre fundamentale de construire a unor parteneriate bazate pe încredere, fiabilitate și cooperare cu organizații care pot aduce diversitate unui proiect și a căror expertiză o completează pe a noastră,” a declarat Lee Doherty MBE MA, director de vânzări Marshall pentru Europa.

„Semnarea acestui memorandum de înțelegere semnifică angajamentul nostru de a lucra îndeaproape cu părțile interesate din România pentru a înțelege nevoile acestora, asigurându-ne că investițiile noastre sprijină creșterea numărului de locuri de muncă, alimentează expertiza, dezvoltă oferta locală lanțurile de producție locale și stimularea exporturilor", a adăugat Lee Doherty.

„Astăzi începe o călătorie de colaborare între Bluespace Technology și Marshall. Suntem mai mult decât încântați să o formalizăm și să împărtășim know-how-ul nostru românesc pentru a atinge obiective comune și a avea un impact pozitiv în industrie", a declarat Constantin Pintilie, CEO Bluespace Technology.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel