Noul tanc Abrams M1A2C este gata de livrare

DefenseRomania Team |
Data publicării:

În timpul vizitei unor senatori americani la Joint Systems Manufacturing Center din Lima, Ohio a putut fi observat un nou lot de tancuri modernizate Abrams care erau gata de livrare către US Army, transmite defenceblog.

Potrivit lui Mackenzi Klemann, de la The Lima News, senatorii americani au vizitat uzina de tancuri și au constatat că ocuparea forței de muncă este în creștere iar mai multe contracte sunt în derulare, iar cheltuielile federale pentru apărare în ceea ce privește noile tancuri Abrams și vehicule Stryker au urcat constant în ultimii ani.

"Aceasta este o veste bună, deoarece aici suntem la Joint Systems Manufacturing Center și vedem că vin mai multe comenzi, fiind angajate mai multe persoane", a declarat Robert Portman pentru reporteri. Conform acestuia numărul comenzilor ar putea ajunge la 900 de tancuri în 2020 în cadrul contractelor curente.

Conform celor mai recente rapoarte media, Joint Systems Manufacturing Center din Lima, Ohio, se extinde pentru a livra armatei SUA ultima variantă de tancuri Abrams.

Noua versiune a tancului Abrams M1A2C (cunoscut și sub denumirea de M1A2 SEP v.3) a intrat în producția de serie la Joint Systems Manufacturing Center din Lima.

Această variantă a tancului Abrams M1A2C dispune de sisteme digitale de ultimă generație, are putere, protecție și mobilitate la nivel înalt, au declarat oficialii Armatei.

Vezi și: Pentagonul solicită 2,2 miliarde de dolari pentru modificarea tancului M1 Abrams

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel