Noi vehicule pentru infanteria SUA

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Armata Statelor Unite a ales doi producători pentru a construi noi vehicule pentru infanterie care să poată fi parașutate și să transporte nouă soldați cu echipamentul aferent, transmite defenceblog.

ISV (Infantry Squad Vehicle) este un vehicul tot teren, ușor, cu mobilitate mare și care poate transporta până la nouă soldați și echipamentul de luptă.

Doi producători de apărare vor livra patru prototipuri ISV în vederea testării și evaluării guvernamentale.

„Programul ISV este esențial pentru dotarea trupelor de infanterie cu mijloace de transport capabile pentru a ajunge și a traversa câmpul de luptă cât mai repede”, a declarat George Mansfield, vicepreședinte și director general al programelor comune de Apărare al companiei Oshkosh.

„Platforma ISV va ușura semnificativ transportul echipamentului pentru trupele de infanterie, care transportă în mod regulat peste 100 de kilograme de echipament pe jos”, a continuat Mansfield.

Adjudecarea contractului de producție a vehiculelor pentru infanterie este de așteptat să aibă loc în primăvara anului 2020. În total, armata americană intenționează să achiziționeze 651 de vehicule, hardware și servicii asociate între anii 2020 și 2024.

Vezi și: Un nou vehicul blindat a fost produs în asociere de Rheinmetall și BAE Systems

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel