Ministerul Apărării a finalizat amplasarea spitalului militar modular de la Timișoara

S.I. Catalin |
Data publicării:

Militarii Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere ,,Decebal" au acționat alături de colegii din Forţele Terestre Române în executarea lucrărilor de instalare și de asamblare a modulului medical si a taberei de carantinare și izolare din cadrul Sistemului Modular Medical de Izolare și Tratament (SMMIT) de la Timișoara, din incinta stadionului CFR, au precizat Forţele Terestre Românepe pagina oficială de Facebook.

Sistemul este alcătuit dintr-o zonă medicală cu o capacitate de 56 de locuri, din care 4 pentru Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) și este compus, printre altele, din unități de triaj, radiologie, sterilizare, laborator și zonă de decontaminare. În locație va fi instalat și un modul (tabără) de carantinare și izolare, cu o capacitate de 120 de locuri.

Instalarea și operaționalizarea SMMIT Timișoara este realizată de Direcția medicală, Statul Major al Forţelor Terestre, Comandamentul Logistic Întrunit, Direcția logistică și Comandamentul Comunicaţiilor şi Informaticii.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel