Militarii Batalionului 912 Tancuri ,,Scythia Minor” au participat la un exercițiu tactic cu trageri de luptă în poligonul Babadag

DefenseRomania Team / 27 oct 2021 / 14:37

O companie de tancuri dislocată în Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Babadag, aproximativ 1500 de km parcurși, 450 de proiectile care au nimicit țintele dispuse în poligon; acestea sunt câteva repere din ceea ce înseamnă validarea nivelului maxim de atins de către militarii Batalionului 912 Tancuri ,,Scythia Minor”.

Acest ciclu de instruire a început în septembrie 2020 odată cu brevetarea mecanicilor conductori în poligonul Murfatlar și s-a încheiat cu un LFX (exercițiu tactic cu trageri de luptă) de nivel companie în Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă Babadag.

Activitatea a fost condusă de comandantul Batalionului 912 Tancuri ,,Scythia Minor”, locotenent-colonel Iulian Popa, și evaluată de comandantul Brigăzii 9 Mecanizată ,,Mărășești”, colonel Adrian Costaru, și de șeful instrucției din cadrul Diviziei 2 Infanterie ,,Getica”, colonel Viorel Bușcu.

Militarii batalionului au fost felicitați de către comandantul brigăzii pentru rezultatele remarcabile obținute, fiind evidențiate curajul, tenacitatea și spiritul de echipă al cavalerilor albi.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy