Kim Jong Un, scrisoare către Donald Trump. O nouă propunere

Sebastian Florea |
Data publicării:
Trump - Kim
Trump - Kim

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a primit o scrisoare de la liderul nord-coreean Kim Jong Un, prin care acesta îi propune o nouă întâlnire, a anunţat luni Casa Albă.

Purtătoarea de cuvânt a preşedinţiei americane, Sarah Sanders, citată de Yonhap, a declarat că scrisoarea este 'caldă' şi 'pozitivă', iar Statele Unite sunt deschise faţă de organizarea unui nou summit. Dialogul pentru realizarea acestuia este în curs, a precizat ea.

Trump a anunţat săptămâna trecută că aşteaptă o scrisoare de la Kim, în timp ce negocierile pentru încheierea programului nord-coreean de înarmare nucleară sunt în impas, reaminteşte Yonhap. Preşedintele Statelor Unite şi conducătorul de la Phenian au convenit asupra principiului denuclearizării peninsulei coreene cu ocazia primei lor întâlniri, care a avut loc pe 12 iunie în Singapore.

Ulterior, au avut loc mai multe runde de dialog, dar în august Trump a anulat o vizită a secretarului de stat Mike Pompeo în Coreea de Nord.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel