Începe bătălia pentru Chișinău. Vadim Brînzaniuc, candidat la primăria Capitalei R. Moldova, la Obiectiv EuroAtlantic la DefenseRomania

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Vadim Brînzaniuc,  vicepreședintele Partidului Social Democrat European (PSDE) din Republica Moldova. Foto: Vadim Brînzaniuc @OfficialFacebook
EXCLUSIV
Vadim Brînzaniuc, vicepreședintele Partidului Social Democrat European (PSDE) din Republica Moldova. Foto: Vadim Brînzaniuc @OfficialFacebook

Vadim Brînzaniuc, candidat la Primăria Chișinăului, va fi prezent în studiourile DefenseRomania.

În cadrul unei ediții speciale a emisiunii Obiectiv EuroAtlantic, bătălia pentru Chișinău va fi analizată de Vadim Brînzaniuc, candidat la Primăria Capitalei Republicii Moldova din partea Partidului Social Democrat European, pe 20.09.2023, începând cu ora 14:00.

Acesta va aborda o plajă largă de subiecte, precum confruntarea electorală de la Chișinău și problemele cu care se confruntă capitala Republicii Moldova.

Ce soluții identifică și care sunt obiectivele în procesul electoral care urmează, vor fi analizate de Vadim Brînzaniuc. 

Va fi abordat și subiectul următoarelor alegeri și arhitectura clasei politice de la Chișinău. 

Nu va fi evitat nici sprijinul acordat Republicii Moldova de către România, dar și importanța parcursului pro-european al Chișinăului.

O tema importantă a dialogului va fi și războiul hibrid purtat de Federația Rusă în Republica Moldova, influența și strategia Moscovei în regiune.

Vor fi abordate și alte subiecte de interes.

Interviul în care Vadim Brînzaniuc va fi prezent la DefenseRomania în cadrul unei ediții speciale a Obiectiv EuroAtlantic va fi difuzată, în regim live, pe 20.09.2023, începând cu ora 14:00.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel