Germania intenționează să cheltuiască 8,9 miliarde EUR pentru armament în 2020

S.I. Catalin |
Data publicării:

Germania intenționează să cheltuiască 8,8 miliarde EUR (9,9 miliarde USD) pentru armament în 2020, a declarat Ministerul Apărării (MOD) pe site-ul său web, la 5 decembrie, la publicarea celui mai recent raport al armatei.

În 2019, Bundeswehr (armata germană) a primit o fregată F125, 45 de vehicule de luptă pentru infanterie Puma, patru aeronave de luptă Eurofighter și șase avioane militare Airbus A400M, cât şi alte alte sisteme, a menționat ministerul în cel de-al zecelea raport bianual al armatei.

În plus, Bundestag a fost autorizată să cheltuiască 5,9 miliarde EUR pentru noi proiecte în domeniul apărării, în 2019, potrivit Ministerului german al Apărării, potrivit Janes.

Germania acord pentru apărară în anul 2020, 45,1 miliarde de euro, reprezentând o creștere de 4,2% față de anul 2019.

Bugetul pentru apărare va fi împărţit astfel: 7,4 miliarde EUR pentru achiziții, 1,1 miliarde EUR pentru dezvoltare și testare de echipamente militare, 4,5 miliarde EUR pentru echipamente și întreținerea vehiculelor și 3,2 miliarde EUR pentru alte servicii ale Bundeswehr.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel