Germania a aprobat mai multe proiecte de achiziții militare

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

Parlamentul german, Bundestag a pus la dispoziție Bundeswehr suma de 662,5 milioane de dolari pentru a îmbunătăți capacitățile militare, transmite Jane. 

Ministerul Apărării a anunțat că o parte din bani vor fi folosiți pentru a procura mai multe rachete aer-aer Meteor (BVRAAM) și rachete antiradiații pentru vehiculele de luptă pentru infanterie Marder (IFV). Suma de 185 de milioane de euro a fost alocată pentru a cumpăra alte 100 de rachete Meteor, inclusiv accesorii, care să permită Luftwaffe să îndeplinească cerințele NATO pentru aeronavele de luptă multirol Eurofighter, potrivit Ministerului Apărării din Germania.

Bundestag a aprobat suma de 127 milioane de euro pentru transformarea a 85 de rachete de mare viteză AGM-88B (HARM) în rachete avansate AGM-88E (AARGM), plus 68 milioane de euro pentru integrarea lor pe bombardiere Tornado.

Vezi și: Germania intenționează să cheltuiască 8,9 miliarde EUR pentru armament în 2020

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel