Gerlach, nou vehicul tactic prezentat la Bratislava

Vlad Manolache |
Data publicării:

Gerlach și Fox sunt ultimele invoații în materie de vihicule tactice ale producătorului Zetor Engineering Slovacia.

Gerlach și Fox au ieșit, astăzi, la lumina reflectoarelor în cadrul expoziției militare de la Bratislava (IDEB 2018).  GERLACH este un vehicul tactic blindad, cu tracțiune 4x4, despre care producătorul susține că "GERLACH oferă un nou nivel de protecție, modularitate, mobilitate și confort pentru cele mai diverse tipuri de desfășurare de forțe", iar prețul este extrem de competitiv. În privința protecției balistice și anti-mine, acestea sunt opțonale potrivit companiei Zetor Engineering care susține că este permisă "configurarea vehiculului GERLACH până la nivelul de protecție STANAG 4569 Volume 3, unul dintre cele mai înalte niveluri specificate în sistemele de dispozitive explozive improvizate (IEDs - Improvised Explosive Device Systems)".Prețul de bază a lui Gerlach începe de la 398.000 euro.

Configurații diverse și mobilitate ridicată

 "În afara configurațiilor obișnuite  2 + 2 și 2 + 3, vehiculul oferă, de asemenea, și configurația de nivel superior de 2 + 4 membrii ai echipajului. Mobilitatea ridicată este realizată, în mod special, datorită soluțiilor unice de construcție și utilizării de componente-cheie de înaltă calitate, de la furnizori europeni renumiți", se mai arată în comunicat.

[citeste si]

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel