Generalul Virgil Bălăceanu - soluții privind refacerea Rezervei și vulnerabilități despre înzestrarea Armatei României | Interviu DefenseRomania

Sursa foto: Forțele Navale Române
EXCLUSIV
Sursa foto: Forțele Navale Române

General-locotenent (rtr.) Virgil Bălăceanu, președintele Asociației Ofițerilor în Rezervă din România (AORR), vine la DefenseRomania unde va aborda situația privind starea Armatei României și înzestrarea forțelor armate în contextul sensibil de securitate din regiunea Mării Negre.

În cadrul emisiunii de azi de la DefenseRomania generalul (rtr.) Virgil Bălăceanu va aborda subiectul delicat al Rezervei Armatei României, rezervă aflată într-o situație precară. Emisiunea va fi difuzată azi, 26.01.2022, începând cu ora 19:00.

Președintele Asociației Ofițerilor în Rezervă din România va analiza trei proiecte esențiale pentru refacerea rezervei Armatei României, ajunsă într-o situație critică după suspendarea stagiului militar obligatoriu în 2007. 

Accelerarea programului rezerviștilor voluntari, dar și adoptarea legii pregătirii populației pentru apărare vor fi analizate.

Totodată, în partea secundă a emisiunii de la DefenseRomania generalul (rtr.) Virgil Bălăceanu va analiza situația de securitate tot mai deteriorată din regiunea Mării Negre. În condițiile unei Federații Ruse tot mai agresive, președintele AORR va vorbi cititorilor și telespectatorilor DefenseRomania despre vulnerabilități și soluții în ceea ce privește înzestrarea Armatei noastră.

Nu vor fi ocolite subiecte sensibile precum programul Corveta multifuncțională, situația industriei de apărare sau achiziționarea de F-16. 

Interviul va putea fi urmărit atât pe www.DefenseRomania.ro, pe pagina de Facebook DefenseRomania, cât și pe contul nostru de YouTube unde vă invităm să apăsați butonul de Abonare (Subscribe).

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel