Garda Națională a SUA a efectuat trageri cu noul obuzier de 105 mm

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Garda Națională a Armatei SUA a efectuat teste ale celui mai nou obuzier Hawkeye de 105 mm, în timpul exercițiului Northern Strike 19.

Hawkeye este o armă experimentală montată de vehicule, dezvoltată de AM General sub codul FA 2-122, pentru a fi testată la Exercițiul Northern Strike 19.

Sistemul de artilerie Hawkeye oferă o serie de progrese privind protecția, încărcătura, suspensiile și susținerea ciclului de viață la un preț accesibil pentru a satisface cerințele clienților globali.

Obuzierul Hawkeye de 105 mm ridică în mod semnificativ nivelurile de mobilitate, capacitate de supraviețuire și letalitate pentru unitățile de infanterie ușoară cu misiuni de lansare aeriană. Ușor de transportat și livrat prin parașutare, Hawkeye crește imediat disponibilitatea și puterea de luptă. Sistemul îmbunătățește, de asemenea, eficiența forței de luptă și are o amprentă logistică compactă care profită de abilitățile de artilerie existente pentru a reduce impactul formării profesionale.

(w670)

Sistemul de propulsie Hawkeye, autopropulsat, bazat pe platforma Humvee, încorporează o tehnologie de recul care reduce încărcăturile și greutatea structurilor de stabilizare cu până la 50% față de sistemele convenționale de recul. Îmbinarea sistemului de arme de 105 mm, cu un Humvee echipat cu un sistem de stabilizatoare a dus la o platformă dinamică care nu numai că oferă o tragere mai rapidă și mai precisă, ci și maximizează capacitatea de a trage și a se reloca rapid, cu o jumătate din echipa necesară sistemelor tradiționale de artilerie tractată.

(w670)

Plutonul de testare a Gărzii Naționale a SUA testează Hawkeye în cadrul Exercițiului Northern Strike 19, unul dintre cele mai mari exerciții de componente susținut de Departamentul Apărării din SUA. Misiunea sa este de a maximiza pregătirea de luptă a unităților Gărzii Naționale printr-o pregătire realistă și eficientă a tragerilor comune într-un mediu adaptabil, cu accent pe cooperarea dintre forțele comune și coaliție.

Vezi și: Operațiunea Rapid Forge. Avioane F-35A și F-15 Strike Eagle în bazele NATO din Europa

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel