UPDATE: Fostul premier japonez Shinzo Abe a murit după ce a fost împușcat în timpul unui discurs electoral

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Shinzo Abe, fost premier al Japoniei, a murit azi. Acesta se afla în stare foarte gravă după ce a fost împuşcat în timp ce susţinea un discurs la un eveniment electoral la Nara (vest).

UPDATE - Shinzo Abe a murit 

---

,,Este un act barbar în plină campanie electorală, care este fundamentul democraţiei, iar aceasta este absolut impardonabil'', a afirmat Kishida, care a spus că se roagă pentru supravieţuirea lui Abe, fostul său mentor politic şi în mandatul căruia a deţinut portofoliul de ministru al afacerilor externe, din 2012 şi până în 2017.

Potrivit dpa, Kishida a condamnat atacul ''în cei mai duri termeni'' şi şi-a întrerupt campania electorală în prefectura Yamagata (nord), întorcându-se cu elicopterul la reşedinţa sa oficială din Tokyo.

Potrivit presei, Abe a fost împuşcat, în plină stradă, de un fost membru al forţelor de apărare japoneze, fostul premier fiind atins de două gloanţe. 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel