Fostul director al CIA, John Brennan, critică decizia lui Donald Trump. A fost motivată politic

DefenseRomania Team |
Data publicării:
fostul director al CIA, John Brennan
fostul director al CIA, John Brennan

Fostul director al CIA, John Brennan, critică decizia președintelui Donald Trump de ai retrage autorizaţia la informaţii secrete, acuzându-l pe Trump că ,,a deveni din ce în ce mai disperat să se protejeze pe el însuși și pe cei apropiați lui", în timp ce Robert Mueller continuă să investigheze presupusele legături ale președintelui Statelor Unite cu Rusia, potrivit businessinsider.

 

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sarah Huckabee Sanders, a anunțat miercuri că Fostul director al CIA, John Brennan, care a condus Agenția Centrală de Informații din 2013 până în 2017, și-a pierdut autorizația la informaţii secrete.

Într-un articol publicat joi în The New York Times, Brennan a scris că decizia lui Trump a fost "motivată politic".

,, Dl. Trump a devenit din ce în ce mai disperat să se protejeze pe el și pe cei apropiați lui, motiv pentru care el a luat decizia motivată politic să-mi retragă autorizația de securitate în încercarea de ai reduce la tăcere pe cei care îndrăznesc să-l provoace ", a spus fostul director al CIA, John Brennan.

Donald Trump l-a acuzat pe fostului director CIA John Brennan că şi-a folosit accesul la informaţii clasificate cu scopul de a "semăna discordie şi haos" cu privire la administraţia sa, relatează Reuters.

”Din punct de vedere istoric, foștii șefi ai agențiilor de informații și de aplicare a legii au fost autorizați să păstreze accesul la informații clasificate după terminarea serviciul guvernamental, astfel încât să se poată consulta cu succesorii lor cu privire la aspectele despre care pot avea cunoștințe speciale”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, într-o conferinţă de presă.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel