Forțele Terestre primesc un nou lot de autoturisme de teren Dacia Duster

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul apărării naționale, Vasile Dîncu, va participa joi, 16 decembrie, începând cu ora 12.00, la activitatea de recepție a unui nou lot de autoturisme de teren Dacia DUSTER, eveniment ce va avea loc la sediul Brigăzii 122 Logistice „Muntenia”, din București.

Ministerul Apărării Naționale a achiziționat 74 de autoturisme românești de teren în anul 2021, prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional.

Acestea sunt destinate misiunilor de poliție militară și participării personalului MApN la exerciții și activități de instruire.

Din acest lot, 62 de autoturisme vor intra în dotarea Brigăzii 122 Logistice „Muntenia” din cadrul Comandamentului Logistic Întrunit, celelalte 12 autoturisme fiind achiziționate pentru Centrul 84 Mentenanță și Recepție, structură a Statului Major al Forțelor Terestre.

În perioada 2015-2021, la nivelul MApN au fost achiziționate, prin programul RABLA, 886 de mașini marca DACIA DUSTER, dintre care 457 în varianta mozaic de culori. Valoarea totală a autovehiculelor este de circa 78.000 mii lei.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel