Forțele Armate ale Ucrainei au bombardat un aerodrom din regiunea Herson folosit de ruși (Foto/Video)

Cristian Soare |
Data actualizării: | Data publicării:

Forțele Armate ale Ucrainei au efectuat un atac asupra unei facilitaţi militare aflate pe malul stâng al regiunii Herson. Înregistrarea video a atacului a fost publicată de canalul Telegram ''Flying Skull''. Clădirea era situată în incinta aerodrom din apropierea satului Tarasivka. 

Lovitură asupra bazei rusești de pe teritoriul temporar ocupat al regiunii Herson a fost coordonată de o dronă de recunoaștere ucraineană. Camera dronei a surprins momentul atacului.

Forțele Armate Ucrainene au lovit aerodromul din satul Tarasivka din regiunea Kherson. În urma atacului, rușii au suferit pierderi, în special 2 avioane au fost avariate, potrivit publicaţiei ASTRA.

Youtube video image

,,Explozia puternică poate indica utilizarea unei bombe ghidate de aviaţie JDAM. Această bază se află la peste 30 km de linia de front. Judecând după înregistrarea video surprinsă de drona, mai mulţi militari ruşi se aflau în incinta bazei, ceea ce indică faptul că aerodromul a fost folosit în scopuri militare", spun experții militari ucraineni de la publicația Militarnyi.

,,În dimineața zilei de 18 noiembrie, aerodromul din satul ocupat Tarasivka a fost atacat. Două avioane militare rusești de transport An-12 au fost avariate în urma atacului forțelor armate ucrainene, iar hangarul a fost, de asemenea, avariat", scrie publicația.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel