Forțele Aerospațiale Ruse vor fi echipate cu sisteme S-500

Eduard Pascu |
Data publicării:

Procesele de testare a celui mai recent sistem de rachete antiaeriene S-500 sunt aproape de finalizare, iar acesta urmează să fie furnizat trupelor, a declarat președintele rus Vladimir Putin, în cadrul unor discuții între Ministerul Apărării și industria de apărare.

"Peste 70% din regimentele de rachete sol-aer din Forța Aerospațială au fost echipate cu sisteme S-400 avansate. Sistemul S-500 ale cărui proces de testare se apropie de finalizare urmează să fie livrat trupelor", a spus Putin, transmite TASS.

Acesta a mai adăugat că, ”cele mai noi sisteme de arme și echipamente militare sosesc intens pentru Armată și Forțele Navale. Potențialul triadei nucleare s-a consolidat substanțial și Marina și-a extins capacitățile de luptă, în special cu navele de război care transportă rachete de croazieră Kalibr. "

Sistemul de rachete hipersonice Tsirkon se află în etapa finală a proceselor, a adăugat Putin.

"Permiteți-mi să observ că întreprinderile de apărare și Ministerul Apărării au stabilit o colaborare eficientă în livrarea și întreținerea armamentelor și a hardware-ului pe parcursul întregului lor ciclu de viață: de la dezvoltarea lor și producția în serie până la întreținere și reparații", a spus președintele rus.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel