Forțele Aerospațiale Ruse vor fi echipate cu sisteme S-500

Eduard Pascu / 25 mai 2021 / 22:08

Procesele de testare a celui mai recent sistem de rachete antiaeriene S-500 sunt aproape de finalizare, iar acesta urmează să fie furnizat trupelor, a declarat președintele rus Vladimir Putin, în cadrul unor discuții între Ministerul Apărării și industria de apărare.

"Peste 70% din regimentele de rachete sol-aer din Forța Aerospațială au fost echipate cu sisteme S-400 avansate. Sistemul S-500 ale cărui proces de testare se apropie de finalizare urmează să fie livrat trupelor", a spus Putin, transmite TASS.

Acesta a mai adăugat că, ”cele mai noi sisteme de arme și echipamente militare sosesc intens pentru Armată și Forțele Navale. Potențialul triadei nucleare s-a consolidat substanțial și Marina și-a extins capacitățile de luptă, în special cu navele de război care transportă rachete de croazieră Kalibr. "

Sistemul de rachete hipersonice Tsirkon se află în etapa finală a proceselor, a adăugat Putin.

"Permiteți-mi să observ că întreprinderile de apărare și Ministerul Apărării au stabilit o colaborare eficientă în livrarea și întreținerea armamentelor și a hardware-ului pe parcursul întregului lor ciclu de viață: de la dezvoltarea lor și producția în serie până la întreținere și reparații", a spus președintele rus.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy