Atacurile Ucrainei în Crimeea | Comandorul (r.) Sandu Valentin Mateiu, la Obiectiv EuroAtlantic la DefenseRomania

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Imagine ilustrativă / Nave de război rusești în portul Sevastopol din Crimeea.
Imagine ilustrativă / Nave de război rusești în portul Sevastopol din Crimeea.

DefenseRomania vă invită să urmăriți vineri, 04 noiembrie 2022, de la ora 11.00, o nouă ediție a emisiunii „Obiectiv EuroAtlantic”.

Emisiunea  „Obiectiv EuroAtlantic” este difuzată în fiecare săptămână, în ziua de vineri.

Invitatul lui Tudor Curtifan din această săptămână din cadrul emisiunii „Obiectiv EuroAtlantic” este Sandu Valentin Mateiu,  comandor (r) şi analist militar.

Subiectul emisiunii va fi atacul Ucrainei asupra Flotei Ruse de la Marea Neagră, direct în „inima” Crimeei, la Sevastopol. 

Amintim că forțele ucrainene au efectuat un atac cu drone maritime și aeriene, pe 29 octombrie. 

Sevastopolul, ”casa” flotei ruse de la Marea Neagră, s-a trezit în explozii puternice, după atacurile cu drone kamikaze.

Imaginile de pe rețelele de socializare au documentat un număr necunoscut de vehicule de suprafață fără pilot care au lovit, pe 29 octombrie, cel puțin o fregată din clasa Grigorovici, fiind vorba despre nava Amiral Makarov, noua navă amiral a Flotei ruse de la Marea Neagră după scufundarea crucișătorului Moskva.

Va fi discutată și situația din regiune, precum și amenințări la adresa României în contextul războiului brutal și neprovocat generat de Federația Rusă în Ucraina, pe data de 24 februarie 2022.

Emisiunea „Obiectiv EuroAtlantic” ediția din 4 noiembrie 2022, poate fi urmărită începând cu ora 11:00, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, pe www.DefenseRomania.ro, dar și pe pagina de YouTube, unde vă invităm să apăsați butonul „Subscribe” („Abonează-te”).

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel