Forțele Speciale ale SUA ar putea beneficia de aeronave Bronco II

Eduard Pascu |
Data publicării:

Pe 4 mai, compania Leidos a prezentat Comandamentului Operațiunilor Speciale din SUA (SOCOM) o nouă aeronavă de atac ușor și supraveghere, Bronco II, transmite Janes.

Leidos este lider al asocierii cu Paramount Group USA și Vertex Aerospace pentru programul Comandamentului Operațiunilor Speciale din SUA. În cazul în care aeronava este selectată, consorțiul intenționează să deschidă o uzină în Crestview, Florida.

Bronco II este alimentat de un motor turbo Pratt & Whitney PT6A-66B. Aeronava are o autonomie de peste 6,5 ore și o rază de acțiune maximă de 3.700 de kilometri, inclusiv rezervoare suplimentare de combustibil.

Aeronava vine cu un modul de misiune care se montează sub cockpit. Modulul, care are o capacitate de 800 de kg și un volum de 1,5 metri cubi, poate fi utilizat pentru a găzdui o serie de echipamente cum ar fi: senzori EO/IR suplimentari, echipamente electronice, consumabile medicale sau sistem de realimentare aeriană. Compania susține că modulul poate fi reconfigurat în funcție de nevoi în mai puțin de două ore.

Oficialii Grupului Paramount au spus că costul de operare, pe oră, pentru aeronavă este sub 1.000 de dolari.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel