Forțele de Artilerie britanice se confruntă cu un deficit acut de personal

DefenseRomania Team |
Data publicării:

Unități de prim rang ale Forțelor de Artilerie din Marea Britanie se confruntă cu mari lipsuri de personal, transmite Jane.

Conform datelelor furnizate în baza legii privind libertatea accesului la informații rezultă că Forțele de Artilerie britanice înregistrau, la 30 august 2019, un deficit de personal de 15%.

Datele arată că la 1 aprilie artileria regală avea doar 6.640 de personal instruit și în rezervă în cele 17 regimente ale sale, față de un necesar de aproximativ 7.784 de militari. Această deficiență de 1.144 de personal reprezintă 14,69% din necesarul de personal.

În timp ce cele în 12 regimente de serviciu regulat sau activ erau aproximativ 562 de personal cu 9,6% mai puțin din numărul necesar de soldați și ofițeri, celelalte cinci regimente aveau cu 582 mai puțin de personal.

Conform defalcării datelor pe regimente, doar unul dintre cele 17 regimente de artilerie - Regimentul 32, care operează vehiculele aeriene fără pilot Desert Hawk -, aveau mai multe trupe decât cerințele sale.

Cea mai mare lipsă de personal se regăsește în Regimentul 47, de asemenea echipată cu UAV-uri, care avea doar 178 de militari cu o cerință de 548.

Următoarea unitate care duce lipsă de soldați este Regimentul 29 artilerie 105 mm care avea doar 90 de cadre. Acest regiment este alocat pentru a sprijini Brigada 3 Marină și trebuie să fie pregătit pentru misiuni amfibie. Acesta este urma îndeaproape de Regimentul 26, care se afla în procesul de mutare din Germania în Câmpia Salisbury și care are doar 89 de militari. Celelalte regimente au deficiențe cuprinse între 15 și 61 de soldați.

Vezi și: Bombardierele americane B-2 Spirit, zbor în premieră alături de F-35 ale RAF - VIDEO

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel