Bombardierele americane B-2 Spirit, zbor în premieră alături de F-35 ale RAF - VIDEO

Tudor Curtifan |
Data publicării:

Bombardierele americane B-2 Spirit au efectuat în premieră misiuni de antrenament alături de avioanele engleze F-35 ale Royal Air Force.

Este pentru prima oară când bombardierele B-2 au zburat alături de avioane F-35 care nu aparțin US Air Force. În timpul misiunii de antrenament s-a efectuat o realimentare în zbor. 

(w670) 

Comandamentul SUA în Europa (EUCOM) a subliniat faptul că aceste misiuni demonstrează angajamentul Statelor Unite ale Americii față de aliații săi, având ca obiectiv descurajarea posibilelor agresiuni, dar și integrarea bombardierelor americane în misiuni comune cu avioane de generația a cincea, precum F-35.

În urmă cu aproape o săptămână, Statele Unite au trimis trei bombardiere B-2 împreună cu personal militar la Baza Aeriană Fairford din Marea Britanie. Avioanele şi personalul aferent provin de la Baza aeriană 509, Missouri, SUA.

VIDEO: Misiune comună a bombardierelor americane B-2 Spirit cu avioanele F-35 ale RAF:

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel