Forțele Armate Ucrainene au primit 30 de vehicule de luptă pentru infanterie BMP-1 și BMP-2 (Foto)

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Uzina ucraineană de blindate Zhytomyr a predat mai mult de 20 de vehicule de luptă pentru infanterie BMP-1 și alte zece vehicule blindate BMP-2 către Forțele Armate Ucrainene, ca parte a punerii în aplicare a ordinului de stat pentru apărare din 2020, a precizat biroul de presă al concernului militar de stat Ukroboronprom.

Întreprinderea Zhytomyr Armored Plant, care face parte din concernul militar de stat Ukroboronprom, a predat ministerului ucrainean al Apărării un alt lot de vehicule de luptă pentru infanterie –  după ce acestea au trecut printr-un proces de reparaţie şi modernizare – compus din peste 20 de vehicule de luptă BMP-1 și aproximativ zece vehicule BMP-2, se arată în comunicatul Ukroboronprom.

Conform comunicatului, uzina de blindate Zhytomyr a reparat şi îmbunătăţit toate sisteme instalate pe acest timp de vehicule de luptă pentru infanterie – a înlocuit echipamentele defecte şi a verificat gradul de funcţionalitate al armamentului.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel