Forțele armate ucrainene au distrus un camion cu muniţie al forţelor separatiste din Donbas (Video)

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Forţele armate ucrainene au distrus un camion militar Ural al forţelor separatiste din Donbas, susţinute de Rusia. Conform primelor date, soldaţii ucraineni aveau informaţii că vehiculul era folosit pentru aprovizionarea cu muniţie pe câmpul de luptă.

Grupul de luptă K-2 al Brigăzii 54 a Forțelor Armate din Ucraina a postat pe canalul sau de YouTube momentul în care lovesc poziţiile inamice ale forţelor separatiste din Donbas, cât şi un camion pe care acestea l-ar fi folosit în mod regulat pentru a transporta muniţie.

Potrivit UNIAN, militarii ucraineni s-au confruntat în ultimele zile cu mai multe atacuri din partea forţelor separatiste, fapt ce le-a indicat acestora că separatiştii au primit muniţie, dar nu le era clar cine şi cum o livrează.

Ofiţerii de informaţii din Armata Ucraineană au folosit mai multe UAV-uri (drone), dar şi alte sisteme de recunoaştere pentru a depista şi supraveghea poziţiile forţelor pro-ruse de ocupaţie, iar în momentul în care acestea au declanşat un nou atac, militarii ucraineni au răspuns la rândul lor cu focuri de armă, distrugând camionul.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel