Fincantieri a prelungit perioada în care șantierele navale vor fi oprite

Eduard Pascu |
Data publicării:

Constructorul naval italian Fincantieri, care a suspendat producția în Italia timp de două săptămâni în martie, din cauza coronavirusului Covid-19, a prelungit oprirea și în aprilie, transmite Janes.

Pentru a-și proteja angajații și subcontractanții, Fincantieri a încetat producția în Italia pe 16 martie, inclusiv pe șantierele navale Muggiano și Riva Trigoso. Deși compania intenționa să reia operațiunile pe 30 martie, aceasta a prelungit pauzele de producție, deoarece Covid-19 rămâne o amenințare în Italia.

"Ne organizăm activ pentru reluarea eficientă a operațiunii când va fi timpul potrivit", a declarat președintele Fincantieri, Giuseppe Bono, pe 2 aprilie.

Fincantieri a anunțat, pe 1 aprilie, că veniturile au crescut cu 4,8%, până la 1,1 miliarde de euro în 2019, alimentate de activități pentru armata italiană și Ministerul Apărării din Qatar și filiala americană Fincantieri Marine Group.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel