Filipine este interesată să cumpere submarine, elicoptere şi arme din Rusia

S.I. Catalin |
Data publicării:
proiectul 636, submarin Krasnodar
proiectul 636, submarin Krasnodar

Filipine poartă negocieri cu Rusia pentru posibila achiziție a submarinelor convenționale din proiect 636, echipamente pentru elicoptere și arme de calibru mic, a declarat Alexander Mikheyev, directorul general al Rosoboronexport.

 

,,În prezent, discutăm despre continuarea formatului de lucru cu Filipine", a declarat Alexander Mikheyev la forum militar internațional de la Kubinka (regiunea Moscovei), citat marți, de Tass.

Agenția de știri a raportat, de asemenea, că Manila este interesată de arme de calibru mic, elicoptere și echipamente pentru automobile.

,,Ne așteptăm ca Ministerul filipinez al Apărării să fie interesat de produsele noastre, de produsele corporațiilor militar-tehnice, care sunt echipamente pentru elicoptere, arme de calibru mic și echipamente pentru automobile. De aceea purtăm negocieri și sperăm că vom avea unele rezultate preliminare în viitorul apropiat ", a mai spus Alexander.

Submarinele din proiectele 636 sunt considerate a fi cele mai silențioase dintre submarinele ruse convenționale. Submarinele au fost botezate de experţii NATO ,,Gaura neagră’’ pentru faptul că sunt foarte silenţioase. Acestea sunt dotate cu sisteme de comunicații şi radare moderne, sonar, torpile calibrul 533 mm și rachete de croazieră Kalibr.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel