Explozie la o clădire a Serviciul Federal de Securitate al Federației Ruse

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

Explozie la clădirea FSB din Arhangelsk. În dimineața zilei de 31 octombrie, o persoan a fostă ucis într-o explozie la sediul central al Serviciului Federal de Securitate al Rusiei (FSB) din orașul Arkhangelsk, a raportat TASS, miercuri, citând o sursă a serviciilor de urgență care au intervenit la faţa locului.

Potrivit informațiilor oferite de TASS un om ce se afla aproape de intrarea principală a clădirii a fost ucis în incident. El a murit în timp ce-i era acordat primul ajutor de către medicii care au ajuns la fața locului.

Martorii au precizat că persoana decedată nu era angajat al FSB. Toți angajații au fost evacuați din clădire. Cauza exploziei este încă necunoscută. 

,,A fost detonată o încărcătură explozivă'', a declarat un purtător de cuvânt al administraţiei locale din Arhanghelsk. Acesta a precizat că o persoană a decedat şi alte trei au fost spitalizate în urma deflagraţiei.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel