Elbit Systems echipează vehiculele Iveco APC vândute către o țară din Asia

Eduard Pascu / 10 feb 2021 / 13:10
VBTP 6X6  Sursa foto: Iveco Defense
VBTP 6X6 Sursa foto: Iveco Defense

Compania Elbit Systems a anunțată că a primit un contract pentru a echipa cu sisteme de arme vehiculele blindate pentru infanterie fabricate de Iveco în parteneriat cu industria braziliană.

Contractul în valoare de aproximativ 46 milioane de dolari este pentru a furniza vehicule blindate 6X6 Armored Personnel Carriers (”APC”) către armata unei țări din Asia-Pacific și se va desfășura pe o perioadă de trei ani.

În calitate de principal contractant, compania israeliană va furniza APC-uri cu roți VBTP 6X6 care au fost dezvoltate de Iveco Defense Vehicles în cooperare cu armata braziliană. APC-urile VBTP 6X6 vor fi echipate cu turele Elbit și o serie de subsisteme inclusiv sisteme de control al focului, sisteme de gestionare a luptei și alte echipamente.

Yehuda Vered, directorul general al Elbit Systems Land, a declarat: ”Suntem mulțumiți de cooperarea noastră continuă cu Iveco, în special de capacitatea noastră de a contribui la industria de apărare braziliană. Portofoliul nostru de subsisteme ne poziționează în mod avantajos pentru a conduce programe de achiziții de vehicule blindate, mai ales că misiunile cu care sunt însărcinate devin mai diverse și din ce în ce mai complexe.”

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy