Digitalizarea României. Primăria Sectorului 5 monitorizează persoanele în vârstă

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Digitalizarea României încă nu a ajuns la nivelul dorit la 13 ani de la integrarea în UE.

Totuși, Primăria Sectorului 5 a implementat câteva măsuri pe drumul digitalăzirii, măsuri ce vin în beneficiul cetățenilor. Multe dintre aceste măsuri sunt o premieră în România.

„Noi nu mai avem niciun funcţionar la Impozite şi taxe locale pentru interacţiunea cu persoanele juridice. Toate discuţiile se fac online. De asemenea, de la 1 mai nu se va mai plăti nimic cu cash la Impozite şi taxe Sector 5, totul se va face electronic. Avem cele mai multe posibilităţi de plată electronică. Totodată, suntem singurii din ţară unde nu trebuie să vii fizic pentru a te putea înscrie cu rol fiscal, se poate face aceasta prin orice metodă de vizualizare online.

(...)

Mai mult decât atât noi avem niște programe de monitorizare a bătrânilor cu probleme de sănătate. Avem un fel de brățară electronică prin care pot interacționa cu asistența socială. Avem un program de supraveghere a copiilor pentru a nu fi victime ale violenței”, a precizat edilul Daniel Florea,  în cadrul dezbaterii "Digitalizarea României, prioritate zero! Cum schimbă criza coronavirusului modelul de business?", organizată de către DC Media Group.

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate

Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta

DC Media Group Audience

Parteneri






CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel