DefenseRomania transmite Gala PatriotFest 2022. Cele mai importante și inovatoare proiecte românești în domeniul securității vor fi premiate

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Gala PatriotFest 2022. Foto: New Strategy Center
Gala PatriotFest 2022. Foto: New Strategy Center

Miercuri, 18 ianuarie, începând cu orele 18:00, va avea loc Gala PatriotFest, ocazie cu care vor fi decernate premiile celei de a cincea ediții a concursului. Evenimentul organizat de think tank-ul New Strategy Center va fi transmis și de DefenseRomania.

PatriotFest este singurul concurs național de inovare organizat de instituții din domeniul apărării și securității naționale.

La fiecare ediție, organizatorii selectează și premiază cele mai interesante și mai utile proiecte funcționale ale inovatorilor români din țară și din străinătate.

Evenimentul poate fi urmărit live. PatriotFest va fi transmis și pe canalul de YouTube al DefenseRomania, partener media al reputatei gale PatriotFest.

PatriotFest este inițiat de Asociația New Strategy Center și organizat cu sprijinul mai multor instituții din domeniul apărării și securității naționale: Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informații, Serviciul Telecomunicații Speciale și Serviciul de Protecție și Pază.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel