Comisia Comună Interstatală Ucraineano-Franceză pentru Armament și Echipament Militar își reia activitatea

S.I. Catalin / 28 feb 2020 / 16:54

După o pauză de cinci ani, Ucraina și Franța au reluat activitatea comisiei interstatale privind cooperarea tehnico-militară.

Acordurile privind reluarea activităţii comisiei au fost stabilite în timpul unei vizite în Franța, întreprinsă de către o delegație a Ministerului Ucrainean al Apărării. Vizita a fost condusă de ministrul adjunct al Apărării, Anatoliy Petrenko, transmite un corespondent Ukrinform.

,,În timpul vizitei, după o pauză de cinci ani, activitatea comisiei mixte interstatale ucraineano-franceză a fost reluată în domeniul armelor și echipamentelor militare ", a informat Ambasada Ucrainei în Franța.

În urma deciziei de reluare a activităţii comisiei, au fost create condițiile necesare pentru a exista o cooperare eficientă între partea ucraineană și Direcția generală pentru armament a Ministerului Forțelor Armate din Republica Franceză și întreprinderile interesate dintre industria franceză de apărare, în vederea furnizării unor echipamente militare modern către Forţele Armate Ucrainene.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy