Comisia Comună Interstatală Ucraineano-Franceză pentru Armament și Echipament Militar își reia activitatea

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

După o pauză de cinci ani, Ucraina și Franța au reluat activitatea comisiei interstatale privind cooperarea tehnico-militară.

Acordurile privind reluarea activităţii comisiei au fost stabilite în timpul unei vizite în Franța, întreprinsă de către o delegație a Ministerului Ucrainean al Apărării. Vizita a fost condusă de ministrul adjunct al Apărării, Anatoliy Petrenko, transmite un corespondent Ukrinform.

,,În timpul vizitei, după o pauză de cinci ani, activitatea comisiei mixte interstatale ucraineano-franceză a fost reluată în domeniul armelor și echipamentelor militare ", a informat Ambasada Ucrainei în Franța.

În urma deciziei de reluare a activităţii comisiei, au fost create condițiile necesare pentru a exista o cooperare eficientă între partea ucraineană și Direcția generală pentru armament a Ministerului Forțelor Armate din Republica Franceză și întreprinderile interesate dintre industria franceză de apărare, în vederea furnizării unor echipamente militare modern către Forţele Armate Ucrainene.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel