Cehia va înlocui vehiculele sovietice UAZ-469

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Cehia se pregătește să elimine treptat vehiculele 4x4 ușoare ale armatei Land Rover Defender și cele sovietice UAZ-469.

Ministerul Apărării din Cehia a făcut un prim pas pentru a înlocui vehiculele 4x4. Momentan nu există informații despre cui îi va fi atribuit contractul, dar Janes precizează că acesta se va ridica la 85 de milioane de dolari.

Cehia va achiziționa astfel cel puțin 600 de vehicule 4x4, intenționând ca livrările să înceapă încă din 2020. În decizia pe care Praga o va lua, cel mai important factor al achiziției va fi prețul.

Un oficial din cadrul ministerului Apărării din Republica Cehă au declarat pentru sursa citată că țara sa va solicita oferte producătorilor undeva la sfârșitul lunii obctombrie sau noiembrie. Achiziția de vehicule 4x4 pentru Armata Cehiei va permite ulterior eliminarea treptată a Land Rover Defender și UAZ-469. Armata cehă operează vehiculele sovietice UAZ încă din 1974.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel