Ce urmează după alegerile din SUA: Marii înfrânți în bătălia pentru Congres și războiul din Ucraina | Cristian Pîrvulescu, la Obiectiv EuroAtlantic la DefenseRomania

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

DefenseRomania vă invită să urmăriți vineri, 11 noiembrie 2022, de la ora 11.00, o nouă ediție a emisiunii „Obiectiv EuroAtlantic”.

 

 

Emisiunea  „Obiectiv EuroAtlantic” este difuzată în fiecare săptămână, în ziua de vineri.

Invitatul lui Tudor Curtifan din această săptămână din cadrul emisiunii „Obiectiv EuroAtlantic” este politologul Cristian Pîrvulescu, decanul Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul SNSPA.

Subiectul emisiunii va fi reprezentat de alegerile așa-numitele midterm elections, alegerile la mijloc de mandat din Statele Unite ale Americii, bătălia pentru Congres între democrați și republicani.

Cine sunt marii câștigători, dar și marii perdanți, după testul electoral din această săptămână, dar și care va fi impactul acestor alegeri în lupta pentru alegerile prezidențiale din 2024 vor fi câteva din temele pe care Cristian Pîrvulescu le va aborda în cadrul emisiunii.

Se va discuta și despre politica externă americană, în speță sprijinul acordat de SUA Ucrainei, victimă a unui război de agresiune rus fără precedent din 1945 încoace, dar și relația Americii cu China.

Emisiunea „Obiectiv EuroAtlantic” ediția din 4 noiembrie 2022, poate fi urmărită începând cu ora 11:00, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, pe www.DefenseRomania.ro, dar și pe pagina de YouTube, unde vă invităm să apăsați butonul „Subscribe” („Abonează-te”).

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel