O dronă militară rusească s-a dezmembrat în timpul zborului (Foto/Video)

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

O dronă militară rusă s-a prăbușit într-un oras din Rusia. Chiar dacă recente teste ale dronei de recunoaștere ruse Orion în Siria au fost considerate un real succes, iar drona în sine este pregătită pentru a intra în dotarea armatei ruse, zborul de testare al dronei, deasupra Oblastului Ryazan din Rusia, a fost un eșec total, deoarece s-a dezmembrat, potrivit Uawire. org.

Drona s-a prăbușit în orașul Listvyanka, din centrul Rusiei. Un bărbat a filmat incidentul de la geamul apartamentului său, iar din imagini se poate vedea un aparat de zbor de dimensiunea unui avion, cu botul și coada rupte.

,,O dronă a căzut în grădină. Ieri m-am plimbat pe acolo cu fiica mea”, a comentat acesta.

Potrivit anchetatorilor, drona s-a prăbușit în timpul unor teste, din cauza unor erori de sistem. Aparatul ar fi trebuit aterizeze pe un aeroport din apropiere, unde se aflau mai mulți membri ai serviciilor speciale, potrivit RT.com.

Cert este că drona nu aparținea Ministerului Apărării din Rusia, armata urmând să primească aceste aparate abia la finalul anului.

Drona “Orion” are o rază medie de acțiune, poate zbura 24 de ore fără oprire și poate fi echipată cu 200 de kg de armament.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel