Brigada 1 Blindată din Varşovia, mesaj cu ocazia celebrării Zilei Forţelor Terestre Române (Video)

S.I. Catalin |
Data publicării:

Locotenent Katarzyna Debinska, Brigada 1 Blindată din Varşovia: „îmi face plăcere să exprim cele mai bune gânduri cu ocazia celebrării Zilei Forţelor Terestre Române. 

,,Această zi reprezintă o oportunitate de a sublinia angajamentul şi efortul pe care îl depuneţi pentru instaurarea securităţi nu doar pentru ţara voastră, cât şi pentru alte state membre ale NATO", a transmis Katarzyna Debinska, precizează Forţele Terestre Române, pe pagina oficiala de Facebook. 

Căpitan Michal Tomczyk, Centrul Operaţional din cadrul Ministerului Apărării Naţionale din Polonia: „prietenilor, aş dori să folosesc oportunitatea dată de celebrarea Zilei Forţelor Terestre Române pentru a vă felicita pentru tot ceea ce aţi realizat până acum. Vă doresc succes în serviciul dumneavoastră de zi cu zi şi ce le mai bune lucruri în domeniul personal".

General de brigadă Artur Pikan, locţiitorul şefului Forţelor Terestre Poloneze: „sunt mulţi ani de când avut relaţii de cooperare cu Forţele Terestre Române. Începând cu anul 2017, contingentul românesc este parte a Grupului de Luptă al NATO, de nivel Batalion din Polonia.

Soldaţi polonezi servesc în România, în timp ce militarii români prezenţi în Polonia participă la exerciţii alături de militari polonezi, americani, britanici şi croaţi. Reţeaua de cooperare este apropiată şi foarte benefică. Cu ocazia Zilei Forţelor Terestre Române îmi face plăcere nu doar să vă doresc satisfacţii profesionale, ci să vă mulţumesc pentru serviciul dumneavoastră din Polonia. Apreciem efortul din serviciul dumneavoastră de zi cu zi, serviciu care poate fi caracterizat prin dedicare şi devoţiune".

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel