Rusia: Blindate BMP distruse după ce două parașute nu s-au mai deschis - VIDEO

Tudor Curtifan |
Data publicării:
Blindat militar BMP distrus, sursă foto: bmpd.livejournal.com
Blindat militar BMP distrus, sursă foto: bmpd.livejournal.com

Armata Rusiei s-a confruntat cu un incident în urma căruia a pierdut două blindate BMP.

Totul s-a petrecut în urmă cu câteva zile în cadrul unui exercițiu militar care a avut loc în Rusia, informează cei de la Popular Mechanics. 

Mai exact, în cadrul exercițiului, mai multe blindate BMP au fost parașutate dintr-o aeronavă IL-76MD. Doar că sistemele a două parașute nu au funcționat iar blindatele BMP s-au izbit de pământ. Ambele vehicule au fost complet distruse în urma impactului. Nu au fost raportate însă pierderi de vieți omenești sau personal militar rănit în urma incidentului. Exercițiul a implicat parașutarea în masă a unui întreg regiment.

(w670) Blindat mi

Imagini de la incident au fost publicate de blogul militar BMPD

După parașutarea din IL-76MD, două parașute nu au funcționat iar vehiculele de luptă ale infanteriei au fost făcute praf de forța gravitațională. Ambele vehicule s-au izbit de sol cu roțile în sus.

Puteți urmări mai jos un filmuleț care a surprins incidentul în care rușii au pierdut tehnică militară. În jurul secundei 32 se poate observa impactul blindatelor cu solul:

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel