Bell 360 Invictus a fost prezentat pentru prima dată publicului

Eduard Pascu / 17 oct 2019 / 14:43

Bell a afișat modelul noului său elicopter 360 Invictus, în cadrul Conferinței Naționale a producătorilor de echipamente militare pentru US Army, transmite defence blog.

„Bell 360 va oferi cunoștințe avansate de situație pe câmpul de luptă, precum și opțiuni letale, în sprijinul forței la un cost accesibil”, a declarat Vince Tobin, vicepreședinte executiv al afacerilor militare la Bell. „Lupta cu mai multe domenii va fi complexă, iar echipa noastră va furniza o soluție de înaltă capacitate, cu risc scăzut, pentru a îndeplini cu încredere cerințele operaționale cu o flotă durabilă.”

Designul Bell 360 Invictus subliniază performanțe excepționale, folosind tehnologii dovedite pentru a îndeplini cerințele US Army, la un cost accesibil. Un exemplu este sistemul rotor al Invictus. Acest design se bazează pe sistemul de rotor fără reținere 525 al lui Bell, care a fost testat și dovedit la viteze care depășesc 370 km/h. 

Această aeronavă avansată va avea un impact transformator prin performanța zborului de generație viitoare, siguranța sporită și o pregătire operațională mai mare - toate pentru a oferi capacități decisive.

În martie 2020, US Army va alege dintre doi competitori modelul de elicopter care va intra în dotarea forțelor armate.

Vezi și: Invictus 360, un nou model de elicopter proiectat pentru US Army

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy