Invictus 360, un nou model de elicopter proiectat pentru US Army

Eduard Pascu |
Data publicării:
Invictus 3600, imagine concept Bell
Invictus 3600, imagine concept Bell

Compania Bell a prezentat noul model de elicopter Invictus 360 destinat să satisfacă cerințele US Army, transmite Jane.

Keith Flail, vicepreședinte Bell divizia pentru sisteme cu decolare verticală, a declarat reporterilor că societatea va oferi o platformă cu un singur rotor principal, care are tracțiune redusă și cabină în tandem. Modelul Invictus 360 folosește multe tehnologii din programul comercial 525 al Bell, incluzând un troliu cu tracțiune redusă și lame rotor de mare viteză.

Flail a spus că Invictus 360 a depășit la testare viteza de 370 km/h și că cerința armatei americane este de 330 km/h. Aeronava va folosi un motor cu turbină simplă produs de General Electric (GE). Platforma are o unitate suplimentară de alimentare care poate fi conectată cu sistemul pentru a oferi viteză și putere atunci când este necesar.

Flail a spus că Bell s-a axat pe accesibilitate și simplitate, astfel încât să poată satisface cerințele de viteză ale armatei americane, oferind în același timp o aeronavă durabilă.

Vezi și:  Noul elicopter multirol Bell V-280 Valor

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel