Batalionul 17 Vânători de Munte „Dragoş Vodă”, sprijin pentru Spitalul Orăşenesc Gura Humorului

S.I. Catalin |
Data actualizării: | Data publicării:

La solicitarea Spitalului Orășenesc din localitatea Gura Humorului, militari din Batalionul 17 Vânători de Munte „Dragoş Vodă" au distribuit şi montat un cort militar în curtea instituţiei medicale, pentru triajul epidiemiologic.

Sprijinul acordat Spitalului Orăşenesc Gura Humorului, demonstrează valoarea solidarităţii și a cooperării interinstituţionale pentru managementul situaţiilor de criză, cum este şi această urgenţă civilă cauzată de răspândirea virusului COVID 19, potrivit unui comunicat al Forţelor Terestre Romane.

La solicitarea autorităţilor locale şi centrale, acţionăm în sprijinul populaţiei, cu responsabilitate şi profesionalism, împreună cu colegii noştri din Ministerul Sănătăţii şi Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

În acelaşi timp, la nivelul unităţii, se iau toate măsurile de prevenire şi limitare a răspândirii virusului COVID 19, prin acţiuni de dezinsecţie a spaţiilor din pavilioanele cazărmii şi a punctelor izolate ale unităţii, prelucrarea întregului personal cu privire la COVID 19.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel