Batalionul 17 Vânători de Munte „Dragoş Vodă”, sprijin pentru Spitalul Orăşenesc Gura Humorului

S.I. Catalin / 24 Martie 2020 / 15:16

La solicitarea Spitalului Orășenesc din localitatea Gura Humorului, militari din Batalionul 17 Vânători de Munte „Dragoş Vodă" au distribuit şi montat un cort militar în curtea instituţiei medicale, pentru triajul epidiemiologic.

Sprijinul acordat Spitalului Orăşenesc Gura Humorului, demonstrează valoarea solidarităţii și a cooperării interinstituţionale pentru managementul situaţiilor de criză, cum este şi această urgenţă civilă cauzată de răspândirea virusului COVID 19, potrivit unui comunicat al Forţelor Terestre Romane.

La solicitarea autorităţilor locale şi centrale, acţionăm în sprijinul populaţiei, cu responsabilitate şi profesionalism, împreună cu colegii noştri din Ministerul Sănătăţii şi Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

În acelaşi timp, la nivelul unităţii, se iau toate măsurile de prevenire şi limitare a răspândirii virusului COVID 19, prin acţiuni de dezinsecţie a spaţiilor din pavilioanele cazărmii şi a punctelor izolate ale unităţii, prelucrarea întregului personal cu privire la COVID 19.

Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2021 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy