Bătălia de la Bahmut: De ce insistă Rusia și ce ar însemna căderea orașului | Generalul Marius Crăciun, la Obiectiv EuroAtlantic la DefenseRomania

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

DefenseRomania vă invită să urmăriți vineri, 10 martie 2023, o nouă ediție a emisiunii „Obiectiv EuroAtlantic”.

Emisiunea  „Obiectiv EuroAtlantic” este difuzată în fiecare săptămână, în ziua de vineri, începând cu ora 11:00, pe platforma DefenseRomania.

Invitatul lui Tudor Curtifan din această săptămână din cadrul emisiunii „Obiectiv EuroAtlantic” este generalul de brigadă (r.) Marius Crăciun.

Generalul (r.) Marius Crăciun este fost comandant al Forţelor pentru Operaţiuni Speciale (FOS) şi doctor în ştiinţe militare.

Generalul român va face o analiză la zi a conflictului din Ucraina, pornind de la încleștarea teribilă de la Bahmut, oraș care a devenit un adevărat malaxor și care e asediat încă din vara acestui an.

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg a declarat la reuniunea informală a miniştrilor europeni ai apărării desfăşurată la Stockholm în această săptămână că nu se poate exclude ca Bahmutul să cadă în următoarele zile.

O eventuală cădere a acestui oraş în mâinile trupelor ruse le-ar deschide acestora "cale liberă" în estul Ucrainei, a avertizat anterior preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski.

De ce e important Bahmutul și ne aflăm la începutul ofensivei majore ruse de care presa internațională a vorbit în iarna aceasta vor fi câteva întrebări pe care generalul le va aborda.

Situația din regiune, precum destabilizarea Republicii Moldova, extinderea conflictului, dar și armele occidentale de care are nevoie Ucraina pentru a-și elibera teritoriile ocupate fac subiectul emisiunii.

Emisiunea „Obiectiv EuroAtlantic”ediția din 10 martie 2023, poate fi urmărită începând cu ora 11:00, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, pe www.DefenseRomania.ro, dar și pe pagina de YouTube, unde vă invităm să apăsați butonul „Subscribe” („Abonează-te”).

 

 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel