BAE Systems și Elbit Systems of America vor produce în comun noi tehnologii și echipamente pentru vehiculele de luptă

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

BAE Systems și Elbit Systems of America s-au unit pentru a dezvolta și integra capabilități operaționale avansate pentru vehiculele de luptă.

Cooperarea dintre cele două entități este axată pe dezvoltarea și integrarea de noi tehnologii pe sistemele de vehicule de luptă pentru a oferi capabilități avansate de luptă.

Parteneriatul va urmări dezvoltarea unor vehicule de luptă fără echipaj, sistemele de protecție a vehiculelor și alte sisteme defensive și ofensive pentru a fi integrate în diferite turele pentru vehiculele de luptă, transmite defense-aerospace.

Elbit Systems Ltd. este o companie internațională ce operează cu o gamă largă de programe de apărare, securitate internă și comerciale în întreaga lume. Compania, care include Elbit Systems și filialele sale, operează în domeniile sistemelor aerospațiale, terestre și navale. Compania se concentrează, de asemenea, pe modernizarea platformelor existente, dezvoltarea de noi tehnologii de apărare, securitate internă și aplicații comerciale și furnizarea unei game de servicii de asistență, inclusiv sisteme de formare și simulare.

O parte din componentele integrate pe turele se fabrică în România. De altfel, echipamentele electronice cu care sunt echipate vehiculele Piranha V, cu care au fost înzestrați Scorpionii Roșii de la Craiova, sunt fabricate de Elbit.

Citește și: De anul viitor, România ar putea exporta drone

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel