Australia investește 270 de miliarde de dolari în Apărare

Eduard Pascu |
Data publicării:

Guvernul Morrison va investi 270 de miliarde de dolari în următorii 10 ani pentru a îmbunătăți capacitatea și puterea Forței de Apărare australiene, pentru a proteja interesele țării într-un mediu global în continuă schimbare.

În Strategia pentru Apărare 2020, lansată astăzi, Guvernul Morrison acordă o prioritate însemnată regiunii Indo-Pacific și oferă un nou plan de soluționare a provocărilor pentru apărare prin creșterea investițiilor și a numărului personalului pentru toate categoriile de forțe, transmite defence aerospace.

Primul ministru, Scott Morrison, a spus că Strategia pentru Apărare va însemna, de asemenea, mai multe oportunități de locuri de muncă pe măsură ce industria australiană este din ce în ce mai capabilă să producă echipamente de apărare. "Prima mea prioritate este siguranța australienilor", a spus premierul.

"Guvernul federal se angajează să asigure Forței de Apărare echipamentele necesare pentru a răspunde provocărilor regionale în continuă creștere în Indo-Pacific și pentru a ne atinge obiectivele de stabilitate, pace și securitate regionale", a mai spus Scott Morrison.

"Angajamentul cu vecinii regionali sau colaborarea noastră cu partenerii vechi și noi, accentul trebuie să fie pe Indo-Pacific. Este locul în care trăim și unde sunt interesele noastre. Noua noastră Strategie de Apărare asigură faptul că Indo-Pacific este prioritar în deciziile pe care le luăm cu privire la desfășurarea și capacitățile noastre de forță. De asemenea, oferim industriei de apărare certitudinea finanțării de care are nevoie pentru noua noastră politică strategică de apărare", a mai spus premierul Australiei.

Citește și: Australia investește 340 de milioane de dolari americani în forțele speciale

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel