Armata română și strategia de apărare după războiul Rusiei în Ucraina | Aurel Cazacu vine „Pe Plan Extern” la DefenseRomania

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Bogdan PANTILIMON, Statul Major al Forțelor Aeriene
EXCLUSIV
Foto: Bogdan PANTILIMON, Statul Major al Forțelor Aeriene

DefenseRomania vă invită să urmăriți vineri, 25 martie 2022, o nouă ediție a emisiunii „Pe Plan Extern”.

Emisiunea „Pe Plan Extern” este difuzată în fiecare săptămână, în ziua de vineri, începând cu ora 11:00, pe platforma DefenseRomania.

Invitatul lui Tudor Curtifan din această săptămână din cadrul emisiunii „Pe Plan Extern” este Aurel Cazacu.

Aurel Cazacu este analist militar și expert în ceea ce privește industria de apărare și zona de înzestrare. De-a lungul timpului a deținut numeroase funcții de conducere în cadrul Ministerului Apărării și în cadrul industriei de apărare.

În cadrul acestei emisiuni Aurel Cazacu va vorbit despre lecții pe care Armata României va trebui să le învețe din războiul neprovocat declanșat de Federația Rusă împotriva Ucrainei.

Cum ar trebui să arate Armata după această criză fără precedent de la finalul celui de-al Doilea Război Mondial încoace și care ar trebui să fie strategia pe care să o urmăm, în contextul în care vom avea 2.5% din PIB pentru Apărare, dar și multe alte subiecte, vor fi printre temele de discuție.

Amintim că preşedintele Klaus Iohannis declara pe 1 martie că, în contextul actual, este nevoie de creşterea capacităţii de apărare a statului român, punctând că se impune creşterea procentului din PIB alocat cheltuielilor de Apărare de la 2% la 2,5%, decizia fiind politică. 

Emisiunea „Pe Plan Extern” ediția de vineri, Sezonul 1, Episodul 9, din 25 martie 2022, poate fi urmărită începând cu ora 11:00, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, cât și pe www.DefenseRomania.ro

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel