Arma cu laser produsă de Turcia a trecut teste de acceptare ale Forțelor Armate

Eduard Pascu |
Data publicării:

Sistemul cu laser montat pe vehicul (ARMOL) proiectat și dezvoltat de Centrul de Cercetare Informatică și Securitatea Informațiilor (BİLGEM) al Consiliului de Cercetare Științifică și Tehnologică din Turcia (TÜBİTAK) a finalizat cu succes testele de acceptare, potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul BİLGEM pe 2 Octombrie, transmite Jane.

Acesta a spus că ARMOL este primul sistem de arme cu laser care a intrat în serviciul Forțelor Armate Turce. "ARMOL, împreună cu sistemul său laser de mare putere, este capabil să capteze imagini de înaltă rezoluție în aer liber. Cu această caracteristică, oferă posibilitatea de a colecta informații și de a identifica în timp amenințarea și de a face planurile necesare în avans pentru procesul de inactivare ", se mai arată în comunicat.

Vezi și: Recep Erdogan: Dacă se trezește gigantul adormit, vor suporta consecințele 

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel