2023 - an decisiv în războiul de restaurare a imperiului de către Rusia în Ucraina? | George Scutaru, la Obiectiv EuroAtlantic la DefenseRomania

DefenseRomania Team |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

2023 aduce un nou sezon, împreună cu multe surprize, în cadrul Obiectiv EuroAtlantic. DefenseRomania vă invită să urmăriți vineri, 13 ianuarie 2023, începând cu ora 11.00, prima ediție a emisiunii Obiectiv EuroAtlantic din acest an.

Obiectiv EuroAtlantic își propune ca în 2023 să continue seria de emisiuni axate pe teme militare și de politică externă, urmând ca viitorul nou format să vină cu multe surprize.

Emisiunea  „Obiectiv EuroAtlantic” este difuzată în fiecare săptămână, în ziua de vineri, începând cu ora 11:00.

Invitatul lui Tudor Curtifan din această primă ediție este George Scutaru, fost consilier prezidențial pe probleme de securitate națională și CEO-ul reputatului think tank New Strategy Center.

Tema emisiunii va fi reprezentată de provocările din 2023 și, desigur, evoluții ale conflictului din Ucraina, acolo unde în urmă cu aproape un an Federația Rusă a declanșat un război fără precedent după cel de-al Doilea Război Mondial, când pe data de 24 februarie 2022 a recurs la invadarea neprovocată la scară largă a Ucrainei.

Refacerea imperiului și blitzkrieg-ul rus împotriva Ucrainei au eșuat, așa-zisa operațiune militară specială transformându-se într-un război de cucerire și de uzură.

În cadrul emisiunii expertul în securitate George Scutaru va analiza evoluția conflictului în 2023, criza din jurul războiului, inclusiv energetică, generată de valul de sancțiuni împotriva Rusiei, dar și evoluții privind sprijinul crucial pe care Occidentul îl acordă Ucraina. Situația de la Marea Neagră, strategia României în plin război în regiune, precum și pericolul asupra Republicii Moldova, vor fi analizate și ele.

Emisiunea „Obiectiv EuroAtlantic” ediția din 13 ianuarie 2023, poate fi urmărită începând cu ora 11:00, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, pe www.DefenseRomania.ro, dar și pe pagina de YouTube, unde vă invităm să apăsați butonul „Subscribe” („Abonează-te”).

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel