Wise Foresight 19. Batalionul Mixt Româno-Ungar de Menţinere a Păcii, antrenament în Ungaria

Eduard Pascu |
Data publicării:

Specialiştii de relaţii publice ai HDF 5th "Bocskai István" Infantry Brigade din Ungaria au realizat un video cu activităţile comune de instrucţie ale militarilor români şi unguri din Batalionul Mixt Româno-Ungar de Menţinere a Păcii, pe durata exerciţiului "Wise Foresight 19", transmit Forțele Terestre Române pe pagina lor de socializare.

Pregătirea a avut loc în zona Ujdorogd, din Ungaria, în perioada septembrie-octombrie 2019. În imagini apar, deopotrivă militari din 3rd "Bercsényi Miklós" Infantry Battalion, din Ungaria, şi Batalionul 191 Infanterie "Col. Radu Golescu", din Arad, România, de fapt, structurile care participă la Iniţiativa de Cooperare Regională a Armatelor României şi Ungariei, concretizată în existenţa de peste un deceniu a Batalionului Mixt Româno-Ungar de Menţinere a Păcii.
Obiectivul exerciţiului "Wise Foresight", din acest an, a fost de a antrena luptătorii români şi unguri în planificarea, conducerea şi executarea operaţiunilor de menţinere a păcii, conform standardelor NATO, în vederea păstrării interoperabilităţii pentru desfăşurarea unor eventuale misiuni sub egida ONU.

 

Vezi și: Mii de tancuri Abrams M1 și vehicule de luptă Bradley M2 se îndreaptă către Europa

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel