Vot la ONU pentru Fâșia Gaza: Israelul a convocat trei ambasadori

Vladimir Neagu |
Data publicării:

Aproximativ 60 de palestinieni au fost uciși lunea trecută, în Fâșia Gaza, în manifestaţiile declanşate după mutarea ambasadei SUA la Ierusalim. 

Israelul i-a convocat luni pe ambasadorii Spaniei, Sloveniei şi Belgiei după votul acestor ţări în cadrul Consiliului ONU pentru Drepturile Omului pentru trimiterea unei misiuni internaţionale de anchetă în Gaza. 

Potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe israelian, directoarea adjunctă pentru Europa de Vest s-a întâlnit luni cu ambasadorii Spaniei şi Sloveniei, urmând ca ambasadorul belgian să fie primit marţi.

Consiliul ONU pentru Drepturile Omului, reunit în sesiune extraordinară la Geneva, a votat vineri o rezoluţie în favoarea trimiterii unei comisii internaţionale independente specializate în crime de război, pentru a ancheta evenimentele din Fâşia Gaza.

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel