Vostok-2018. Rusia, demostrație de forță. Imagini spectaculoase din satelit

Darius Muresan |
Data publicării:

Exercițiul Vostok 2018, cea mai mare demonstrație de forță militară a Federației Ruse din ultimii 40 de ani, a fost surprins și din satelit.

Imaginile de la Vostok 2018 au fost surprinse cu ajutorul sateliților de înaltă rezoluție (GeoEye-1 și WorldView-3), deasupra zonei de antrenament Tsugol din estul Rusiei.

Imaginile au capturat un exercițiu aerian în desfășurare în care avioanele Iliușin Il-76 transportă vehicule de luptă, echipamente de război și parașutiști, potrivit Defense News. 

Imaginile sunt publicate de DigitalGlobe.

În fotografiile ce urmează se poate observa amploarea exercițiului în care au fost implicate mii de vehicule blindate, artilerie, infanterie și echipament militar, toate acestea desfășurându-se sub privirele președintelui rus Vladimir Putin.

Iată imaginile publicate de DigitalGlobe și surprinse de sateliți de la exercițiul militar Vostok 2018:

(w670)


(w670)


(w670)


(w670)


(w670)

Vostok 2018, reprezintă cele mai ample manevre militare ale Rusiei din ultimele patru decenii. La demonstrația de forță militară a Rusiei, participă circa 300.000 de militari, zeci de mii de vehicule blindate, între care 36.000 de tancuri, avioane, elicoptere şi drone. La acestea se adaugă 80 de nave de război şi vase de sprijin. Într-una dintre etape vor participa şi unităţi din China şi Mongolia.




DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel