Vehicul Stryker A1 MCWS cu tun de calibru 30 mm

Eduard Pascu |
Data actualizării: | Data publicării:

General Dynamics Land Systems a prezentat ultimului său vehicul de luptă pe roți, Stryker A1 Medium Caliber Weapon System (MCWS), transmite defence blog. 

Compania a lansat un videoclip în care este prezentat vehiculul avansat de luptă pe roți, inclusiv capacitatea sa de atac un tun de calibru 30 mm.

Stryker A1 MCWS este următoarea generație de Stryker Infantry Carrier Vehicle Dragoon (ICVD) care se află în prezent în dotarea Regimentului 2 Infanterie dislocat în Europa. Este echipat cu un tun de calibru 30 mm, montat pe un șasiu Double V. 

Această platformă cu roți oferă supraviețuire fără precedent împotriva minelor și dispozitivelor explozive improvizate. În plus față de supraviețuirea dovedită în luptă, Stryker A1 mai are un motor de 450 de cai putere, suspensie de 27 de tone, alternator de 910 amperi și rețea digitală în vehicul. 

" alt="" />

Vezi și: Ultima versiune a vehiculului Stryker - VIDEO

DefenseRomania App

Fii primul care află cele mai importante știri din domeniu cu aplicația DefenseRomania. Downloadează aplicația DefenseRomania de pe telefonul tău Android (Magazin Play) sau iOS (App Store) și ești la un click distanță de noi în permanență

Get it on App Store
Get it on Google Play

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DefenseRomania și pe Google News


Articole Recomandate


CONTACT | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES |

Copyright 2024 - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel